Integritetspolicy

citikliniken24 legalt
Image

Varje policy bör läsas i samband med vår fullständiga uppsättning av policies och särskilda friskrivningar:

Vad täcker denna integritetspolicy?

Din integritet viktigt för oss och vi vill försäkra dig om att vi tar seriöst på sekretess och säkerhet för dina personuppgifter. Citikliniken är ett svenskt varumärke och ägs av Lugn&Ro Sverige AB.

Denna integritetspolicy täcker personuppgifter som samlas in på konsumentwebbsidor med domännamnen citikliniken.com, liksom alla våra konsumentapps, mobila webbplatser och andra relaterade underdomänwebbplatser och -tjänster (gemensamt "Websites"). Termen webbplatser täcker också insamlingen av personuppgifter genom citiklinikens direktpost eller kupongkampanjer, telefonförsäljning eller via sociala medier.

Vår integritetspolicy förklarar följande huvudämnen som anges nedan, samt många andra ämnen:

  • Vilka personuppgifter vi samlar in och hur vi samlar in den
  • Personuppgifter du anger när du köper från oss
  • Personuppgifter som erhållits när du använder våra webbplatser
  • Personuppgifter erhållna om du kontaktar oss
  • Hur vi använder de personuppgifter vi samlar in från dig
  • För att uppfylla din beställning
  • För kundvård
  • För marknadsföring
  • För interna affärsändamål
  • Vår lagliga grund för att behandla dina personuppgifter

Vårt mål är att hålla denna integritetspolicy uppdaterad och därför rekommenderar vi att du granskar denna integritetspolicy regelbundet. Vi rekommenderar som ett minimum att du granskar denna policy tillsammans med varje nytt köp du gör hos oss. Vi informerar dig om väsentliga ändringar av denna integritetspolicy i den utsträckning som krävs av gällande lagar.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter från dig när du interagerar med våra webbplatser, inklusive när du gör inköp, när du bläddrar på våra webbplatser, när du använder våra tjänster eller när du anmäler dig för att få några av våra tjänster. När du lämnar personuppgifter till oss via ett formulär anger vi vilka personuppgifter som är frivilliga. Observera att när lagring av personuppgifter krävs eller behövs antingen för att vi ska kunna uppfylla din beställning eller på grundval av laglig skyldighet och du väljer att inte lämna personuppgifter, kan vi kanske inte acceptera eller uppfylla din beställning.

De typer av personuppgifter som vi samlar, lagrar, underhåller eller bearbetar innehåller följande.

  • Personuppgifter du anger när du köper från oss
  • Dina kontaktuppgifter du anger när du gör din beställning, inklusive namn, titel, faktureringsadress, telefonnummer och e-postadress
  • Mottagare och leveransinformation du lämnar när du beställer, inklusive namn, adress, telefonnummer, leveransanvisningar och e-postadress
  • De tillfällen där du köper våra varor och tjänster som födelsedagar och årsdagar
  • Detaljer i samband med de produkter du beställer
  • Detaljer om de tjänster du köper eller prenumererar på
  • När du handlar, dina betalningskortuppgifter (i enlighet med betalkortindustrin)
  • Dina kommunikations- och marknadsföringspreferenser, inklusive leveransuppdateringar och meddelanden
  • Ytterligare personuppgifter som tillhandahålls via funktionen "Mitt konto"
  • Kundens titel, namn, önskat namn, telefonnummer och typ, e-postadress, e-postadress och postadress
  • Alla lagrade betalkortdetaljer (i enlighet med betalkortindustrin)

Ytterligare personuppgifter erhållna när du använder våra webbplatser

  • Detaljer om dina online-surfaktiviteter på våra webbplatser, såsom de besökta sidorna och de delar av webbplatser som används
  • Detaljer om vilken typ av enhet som används för att komma åt våra webbplatser, enhetens IP-adress och enhetens plats

Ytterligare personuppgifter erhållna genom kontakt med oss

  • Detaljer om din interaktion med e-postmeddelanden som vi skickar till dig, inklusive länkar som du klickar på och e-postmeddelanden som du öppnar
  • Om kontakten uppträder mellan oss, registrerar vi korrespondensen, inklusive ditt namn och kontaktuppgifter, samt uppgifter om dina kundvårdsproblem eller andra problem och våra svar (inklusive eventuella inspelade telefonsamtal)

Våra webbplatser är inte avsedda att användas av personer under 18 år och våra villkor kräver att en person är 18 år eller äldre när du beställer hos oss. Om du tror att vi har samlat personuppgifter från en person under 18 år, var god och meddela oss på den information som finns i Kontaktuppgifterna nedan i slutet av denna policy.

Hur vi använder personuppgifter vi samlat in från dig.

Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

För att uppfylla din beställning:

  • För att behandla din beställning
  • För att behandla betalning inklusive betalningstillstånd via betalkort, checka, presentkort eller annan betalningsprocess för tredje part
  • Att utföra identitetsverifiering och kontroll av bedrägeribekämpning vid inköp med ett betalkort och validering av personuppgifter du tillhandahåller via en betalningsbehandling från tredje part
  • Att tillhandahålla data till någon tredje parts leverantör eller leverantör som kan uppfylla din beställning på våra vägnar
  • För att ge orderbekräftelse, meddelanden om leveransstatus på alla beställningar som är placerade hos oss

För kundvård:

  • Att ta itu med eventuella problem med kundvård som uppstår antingen med avseende på en produkt eller tjänst, leverans eller ett klagomål eller en förfrågan som du eller din mottagare tar upp med oss
  • Att kontakta dig om ändringar, avbokningar eller andra problem med din beställning
  • För att hantera alla registrerade konton som du har via webbplatser
  • För att få feedback från kunder i fråga om en beställning, antingen från dig eller din mottagare (i den omfattning som tillåts enligt gällande lag)
    OBS! Observera att du kommer att få kommunikation när det gäller att uppfylla din beställning eller för kundvård, även om du avstår från att ta emot marknadsföringskommunikation.

För marknadsföringsändamål:

  • För att hålla dig uppdaterad med nya produkter och tjänster som vi tror kommer att vara av intresse för dig
    För att erbjuda dig erbjudanden
  • Att personifiera din erfarenhet med oss genom att tillhandahålla produkter och information skräddarsydd för dig genom din inköpshistoria med oss
  • Att serva dig med marknadsföringsannonser baserat på din webbhistorik på våra webbplatser, i den utsträckning du använder våra webbplatser, genom cookies på våra webbplatser eller ett registrerat konto hos oss. Se vår Cookie Policy
  • Meddela dig om tävlingar och prisdragningserbjudanden så att du kan komma in och meddela dig om vinster

För marknadsföring via tredje part:

  • Om du använder våra webbplatser kan du få personliga annonser av våra produkter och tjänster när du surfar på andra webbplatser med samma dator eller enhet som du använde för att se våra webbplatser.
  • Denna marknadsföring är aktiverad genom att cookies samlar in uppgifter om ditt webbsökningsbeteende.
  • Dessa cookies drivs antingen av tillfälligt eller av tredje part och annonserna tillhandahålls via en tredje part (se nedan).

Du kan när som helst ta bort eller inaktivera cookies, se vår Cookie Policy.

För interna affärsändamål:

Vi använder de insamlade personuppgifterna för att hjälpa oss att förstå hur många som besöker våra webbplatser, hur bra webbplatser fungerar och för att överväga eventuella förbättringar som vi kan behöva göra på webbplatsen för att förbättra din online-upplevelse. Det hjälper oss också att avgöra vilka produkter och tjänster du är intresserad av och vad du eller andra kunder kanske vill köpa från oss i framtiden.

Mer specifikt kan vi använda dina personuppgifter för följande interna affärsändamål:

  • Att analysera din webbläsnings- och inköpsaktivitet på våra webbplatser, inklusive eventuella söktermer som du kanske har skrivit in på våra webbplatser
  • Att analysera de demografiska data som vi samlar in när du lägger din beställning eller på annat sätt använder våra webbplatser, inklusive din titel, adress, IP-adress, webbläsartyp och tillfällen som du köper tjänster för att erbjuda dig bättre produkter och tjänster och förbättra vår verksamhet
  • Att analysera kunder som handlar hos oss för att förstå vår målgrupp för att välja liknande kunder för reklamändamål
  • Att analysera dina svar på vår marknadsföringskommunikation
  • För att säkerställa att vårt onlineinnehåll presenteras på det mest effektiva sättet för dig och din elektroniska enhet (er), dvs skräddarsydd för en stationär dator, tablett, iPhone eller Android
  • För att få kundernas återkoppling med avseende på en beställning, antingen från dig eller din mottagare (i den utsträckning som tillåts enligt gällande lag) för att bestämma kvaliteten på kundens eller mottagarens erfarenhet och förbättra kundvårdserfarenheterna
  • Att utveckla och tillhandahålla nya eller förbättrade produkter eller tjänster
  • För brotts- och bedrägeribekämpning, upptäckt och relaterade frågor, inklusive samarbete med polisen och liknande myndigheter med sina lagliga frågor och undersökningar
  • För att bekräfta din identitet, om det behövs
  • Att följa laglig skyldighet för goda styrelseformer eller regleringsanvisningar i enlighet med gällande lag
    Med hänsyn till eventuella rättsliga krav eller relaterad vägledning av våra rådgivare
    Med avseende på fusioner eller förvärv eller annan affärs eller juridisk angelägenhet som beskrivs nedan.

När kan du välja bort marknadsföring?

Du har rätt att avstå från att ta emot direktmarknadsföring när som helst. Vi kommer att hantera din förfrågan så snart som möjligt, men inte längre än en månad från det datum då vi mottar din förfrågan.

Du kan välja bort marknadsföringskommunikation eller ändra dina preferenser med avseende på marknadsföringskommunikation genom att:

  • Av anmälan från e-postmeddelanden med hjälp av unsubscribe länken som finns i alla marknadsföring e-post
  • Uppdaterar dina inställningar inom ditt "Mitt konto"
  • Kontakta oss via kontaktinformationen i denna policy

Vad är vår Cooky policy?

Du är inte skyldig att acceptera cookies för att göra ett köp. Du kan till exempel placera en order genom en direktpost- eller kupongkampanj eller genom vårt kundcenter. Genom att göra ett köp via våra webbplatser godkänner du vår Cookie Policy, som innehåller mer information om hur du inaktiverar cookies. Se vår Cookie Policy.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi är måna om att skydda och respektera dina personuppgifter, och se till att dina personuppgifter är säkra.

Vi använder administrativa, organisatoriska, tekniska och fysiska skyddsåtgärder för att skydda personuppgifter. Våra säkerhetsåtgärder är utformade för att skydda dina personuppgifter mot obehörig ändring, tillgång, information och användning.

Vi testar regelbundet våra webbplatser, datacenter, system och andra tillgångar för säkerhetsproblem. Dessutom innefattar våra skyddsåtgärder åtminstone lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder, inklusive, men inte begränsat till, krypteringstjänster, granskning av vår datainsamling, lagring och hantering (inklusive fysiska säkerhetsåtgärder, för att skydda obehörig tillgång till system), scenarioplanering och krishanteringsprotokoll för att säkerställa att vi kan reagera på attacker för datasäkerhet och datasäkerhet, regelbundna penetrationsprovning av system, säkerhetskontroller för att skydda vår IT-infrastruktur från extern attack och obehörig åtkomst och interna policyer som anger vår datasäkerhet tillvägagångssätt och utbildning för anställda.

Betalkortdata hanteras på ett sätt som överensstämmer med Betalningskortindustrin Datasäkerhetsstandard (PCI-DSS).

Vad kan du göra för att skydda dina personuppgifter?

Vi kommer aldrig att be dig att bekräfta några bankkonton eller kreditkortsuppgifter skriftligen eller via e-post. Om du får ett e-postmeddelande eller någon annan skriftlig kommunikation som hävdar att det är från oss, ber dig att tillhandahålla dessa uppgifter, ignorerar du det och svarar inte.

Om du använder en dator på ett offentligt ställe ska du alltid logga ut och stänga webbläsaren när du har avslutat din online-session.

Om du skapar ett konto hos oss måste du hålla ditt lösenord privat och undvika att använda samma lösenord för flera onlinekonton. Alla skapade lösenord ska vara minst 8 tecken långa och måste innehålla minst en stor bokstav, en liten bokstav och en symbol. Vi rekommenderar regelbundet att ändra ditt lösenord, vilket du kan göra i ditt konto hos oss.

Vår lagliga grund för behandling av personuppgifter

Vi använder olika lagrum för behandling av personuppgifter. I vissa fall kan mer än en laglig grund tillämpas med avseende på samma personuppgifter.

Kontrakt: Vi samlar in och behandlar personuppgifter för att kunna uppfylla den beställning du har hos oss, och i enlighet med vårt avtal med dig att uppfylla din beställning. Sådana personuppgifter innehåller de uppgifter som anges under rubriken "Att uppfylla din beställning".

Legitimt intresse: Vi samlar in och behandlar personuppgifter för våra legitima intressen när det gäller att uppfylla och behandla din beställning, eventuella kundvårdsproblem, att bedriva forskning, att skicka e-post och direktmarknadsföring till dig, hantera rättsliga krav och för bedrägeribekämpning och förebyggande kontroller. Sådana personuppgifter innehåller de uppgifter som anges under rubriken "För kundvård", "För marknadsföring", "För marknadsföring via tredje part" och "För internt bruk". Med avseende på direkt marknadsföring som vi tillhandahåller på grundval av ett berättigat intresse kan du avregistrera.

Samtycke: Förutom de legitima intressen som beskrivs ovan ger ditt samtycke du lämnat som rättslig grund för vår marknadsföringskommunikation. Du kan avregistrera marknadsföringskommunikationen. Observera att återkallande av ditt samtycke kanske inte räcker till för att upphöra med all kommunikation eller för att vi ska radera dina personuppgifter eftersom vi kan ha en annan laglig grund eller pågående anledning att vi behöver behålla personuppgifter som ett nytt inköp eller lagring av lagliga skyldigheter. Observera vidare att om du gör ett köp med oss ​​efter att du har återkallat ditt samtycke kan vi samla in och använda personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy med avseende på det köpet och du kommer att bli ombedd att samtycka till marknadsföringskommunikation igen.

Juridiska skyldigheter: Vi är skyldig att följa gällande lagar, regler och föreskrifter samt branschstandarder och order av domstolar med jurisdiktion över tiden. Då kan vi samla in och behålla personuppgifter. Vi skapar och upprätthåller till exempel register över dina beställningar för att upprätthålla de skattekrav och bokföringskrav som krävs enligt gällande lagar och att dela sådana uppgifter med skattemyndigheterna vid behov.

När kan vi dela med dig av dina personuppgifter med tredje part?

Vi delar dina personuppgifter med vissa tredje parter för att uppfylla och behandla din beställning, göra det möjligt för oss att utföra vårt kontrakt för att ge ditt köp till dig, tillhandahålla våra webbplatser och att ge dig marknadsföring. Nedan följer en lista över typer av tredje part som kan få dina personuppgifter. Våra tredje-parts leverantörer är skyldiga att hantera dina personuppgifter i enlighet med lämpliga dataskydd och säkerhetskontroller.

IT-leverantörer och leverantörer: För att hantera vår verksamhet ska vi utan dröjsmål samarbeta med tredje parter som tillhandahåller säkerhets- och tekniska tjänster för att skydda våra webbplatser, upprätthålla databaser med personuppgifter för de ändamål som beskrivs i denna sekretesspolicy och nuvarande innehåll på webbplatsen.

Finansiella / Betalningsserviceleverantörer: För att behandla kundorder som är placerade hos oss, görs ibland avtal med betalningsserviceföretag som behandlar betalning, säkerställer säkerheten för dina transaktioner och förhindrar eller upptäcker bedrägliga transaktioner.

Marknadsleverantörer: Vi har kontrakt med tredje part som:
tillhandahålla email marknadsföring, SMS (text) marknadsföring, direkt marknadsföringskampanjer
tillhandahålla online annonseringskampanjer
upprätthålla databaser med personuppgifter för marknadsföringskampanjer som beskrivs i denna sekretesspolicy
ge oss rapportering av våra marknadsföringskampanjer
tillhandahålla tjänster för att underlätta "referera en vän" erbjudanden när och när dessa främjas
tillhandahålla affiliate marknadsföringstjänster till oss t.ex. konsumentrabatt webbplatser

Marknadsundersökningsleverantörer: För att kontinuerligt förbättra vår kundupplevelse, samarbetar vi med tredje parter som tillhandahåller marknadsundersökningar som innefattar sammanslagning och rapportering av feedback från kunder och samla och ge kundernas feedback via kundundersökningar.

Webbplatsförbättring: För att förbättra vår online kundupplevelse, samarbetar vi med tredje part som hjälper oss att identifiera och förbättra våra hemsidor, tillhandahålla webbplatsens trafikdata och information om webbplatsens prestationsanalys och tillhandahålla analyser på webbplatsens prestanda med fokus på kundupplevelse.

Kundtjänstleverantörer: För att tillhandahålla bästa möjliga kundservice till våra kunder, görs ibland kontrakt med tredje part som tillhandahåller samtalshanteringstjänster för att ta order på kundorder, beställning av kundorder och hantera eventuella kundvårdsproblem och tillhandahålla Live Chat funktionalitet.

Utöver de ovan angivna skälen kan vi lämna dina personuppgifter till tredje part under följande omständigheter:

Lagföreskrifter / Regeringsbegäranden: Vi kan enligt lag vara skyldiga att tillhandahålla personuppgifter till brottsbekämpande myndigheter, myndigheter eller som svar på en ansökningsorder, dagmålsdom eller annan lagligt giltig förfrågan eller order, eller till en utredningsinstans eller civilrättslig domstol inklusive nödsituation situationer. Vi kan också avslöja personuppgifter när vi tror på god tro att upplysningar är nödvändiga för att följa gällande lagar, för upprättande, utövande eller försvar av rättsliga krav, för att förebygga och hantera bedrägerier och annan olaglig verksamhet för att förhindra dödsfall eller överhängande kroppsskada , eller för att skydda eller försvara rättigheter, egendom eller säkerhet för våra användare, andra och oss själva.

Vår affärsutveckling och juridiska ändamål / Sammanslagningar och förvärv: Det kan finnas affärsmässiga eller juridiska skäl att avslöja personuppgifter. Vi kan till exempel överföra data som vi har om dig till tredje part i samband med en faktisk eller potentiell sammanslagning, konsolidering, förvärv, återinförlivande, försäljning / avyttring, förvärv eller annan liknande transaktion som involverar hela eller en del av vårt bolag eller någon sammanslutning, eller som en del av en företagsreorganisation eller aktieförsäljning eller annan förändring av företagskontroll. Om vi ​​genomgår en sådan affärsövergång kan personuppgifter vara en av de tillgångar som kan delas eller överföras som en del av affärsövergången och används av sådan tredje part som om en sådan tredje part var vi.

Hur länge lagrar vi dina personuppgifter?

Vi behåller bara dina personuppgifter för de ändamål som anges i denna policy och så länge vi har ett lagligt eller affärsmässigt krav att göra det. Olika lagringsperioder gäller för olika typer av personuppgifter, men det längsta vi normalt kommer att hålla några personuppgifter är 7 år efter den sista kontakten med en sådan person eller inköp gjord av sådan person. Tidsperioden för lagringen beror på gällande lagar, regler eller föreskrifter som vi måste följa, om det finns en pågående förfrågan eller fråga eller annan typ av rättsligt krav eller tvist, vilken typ av information vi lagrar och om vi blir tillfrågade av dig eller en tillsynsmyndighet att behålla personuppgifterna.

När kan vi överföra dina personuppgifter utomlands?

Dina personuppgifter kan skickas utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EEA), eftersom vi delar vissa personuppgifter med vissa leverantörer av tredje part i syfte att: a) uppfylla beställningar som görs för nationell och eventuell internationell leverans av dig, b) kundvård , och (c) som annars beskrivs i kapitlet "När kan vi dela dina personuppgifter med tredje part?".

Följaktligen kan personuppgifter behandlas i vad som anses vara "tredje länder". Det är viktigt att förstå att "tredjeländer" inte automatiskt anses av Europeiska kommissionen att ha adekvat rättsligt skydd för personuppgifter eller enskilda personuppgifter. Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder och adekvata skyddsåtgärder för att skydda personuppgifter genom att ingå standardavtalsklausuler med mottagare i sådana "tredje länder". Vi är fast beslutna att kontinuerligt utveckla och förbättra de åtgärder vi redan har på plats.

Några av de organisationer som vi delar personuppgifter med kan behandla det utomlands. Om några uppgifter om personuppgifter innebär att dina personuppgifter kommer att överföras utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, kommer vi endast att överföra om: a) landet till vilket personuppgifterna ska överföras säkerställer en adekvat skyddsnivå för personliga data; (b) vi har infört lämpliga skyddsåtgärder för att skydda dina personuppgifter, såsom ett lämpligt kontrakt c) Överföringen är nödvändig för en av anledningarna som anges i kapitlet "Vår lagliga grund för behandling av personuppgifter", såsom uppfyllande av en internationell order enligt avtalet mellan oss och dig. eller (d) du samtycker till överföringen.

Dina rättigheter att komma åt dina uppgifter och korrigera eventuella felaktigheter i dina personuppgifter.

Vi respekterar fullständigt att dina personuppgifter är ägda av dig och att du har vissa rättigheter med avseende på personuppgifterna. Vårt mål är att respektera dina rättigheter. Vänligen förstå att vi kan ha vissa skyldigheter att behålla uppgifter om personuppgifter trots dina önskemål att utöva följande rättigheter, till exempel för juridiska och bokföringsändamål. Vi ber att du läser dessa rättigheter noggrant.

Rätt till åtkomst (även kallad "Ämnesåtkomstbegäran"): För att få en kopia av de personuppgifter vi håller om dig, vänligen kontakta oss, se avsnittet Kontaktinformation nedan. Vänligen förstå att du måste tillhandahålla en kopia av två av följande separata identifieringsdelar:
Pass
Körkort
Födelsebevis
Verktygsregistrering (som täcker de senaste 3/6 månaderna)
Nuvarande fordonsregistreringsdokument
Bankredovisning (de senaste 3/6 månaderna)
Hyr bok (de senaste 3/6 månaderna)

Rätt till rättelse: Du kan be oss att uppdatera och korrigera eventuella utdaterade eller felaktiga personuppgifter som vi håller om dig, eller för att slutföra ofullständiga personuppgifter. För att uppdatera dina personuppgifter, besök din Mitt konto

Dina ytterligare rättigheter avseende dina personuppgifter

Du kan ha följande ytterligare rättigheter, detaljerat nedan:

  • Rätt till borttagning (även kallad "rätten att glömma"): För en begränsad lista med skäl kan du begära att dina personuppgifter tas bort från våra system.
  • Rätt att begränsa: För en begränsad lista med skäl kan du begära att vi slutar använda eller att vi tar bort dina personuppgifter.
  • Rätt till objekt: Du kan göra invändningar mot vår användning av dina personuppgifter.
  • Rätt till dataöverföring: Om vi ​​använder dina personuppgifter baserat på ditt samtycke eller för att ingå eller utföra ett kontrakt med dig och vår bearbetning utförs med automatiska medel kan du begära att alla personuppgifter du har lämnat till oss överförs elektroniskt till dig eller till en annan leverantör (i den mån det är möjligt).
    Observera att om vi raderar all information om dig och du gör ett framtida köp eller på annat sätt blir en framtida kund, kommer vi inte att vara medvetna om dina tidigare förfrågningar eller invändningar.

När det gäller de ytterligare rättigheter som anges ovan begär vi att du kontaktar oss via kontaktuppgifterna nedan och vi kommer att ge dig ytterligare information om dina rättigheter i samband med din specifika begäran.

Rätt till inlämning av klagomål: Du har rätt att lämna in ett klagomål hos tillsynsmyndigheten. Vår tillsynsmyndighet är Datainspektionen, se hemsidan www.datainspektionen.se för detaljer (för närvarande endast på svenska).

Kontaktdetaljer

Vi har utsett en dataskyddsansvarig, vars roll är att informera och ge oss råd om och att vi överensstämmer med dataskyddslagar. Dataskyddsansvarig bör vara din första kontaktpunkt om du har några frågor eller oro för personuppgifter. Vår dataskyddspersonal kan kontaktas på:

E-post: dataskydd@citikliniken24.com

Posta:

Dataskydd
Kundtjänst Citikliniken24
Kaserngatan 1
Stockholms län
SE-761 46 Norrtälje, SVERIGE

Uppdateringar till denna policy

Vårt mål är att hålla denna integritetspolicy uppdaterad. Därför rekommenderar vi att du granskar denna integritetspolicy regelbundet. Vi rekommenderar som ett minimum att du granskar denna policy tillsammans med varje nytt köp du gör hos oss. Vi informerar dig om väsentliga ändringar av denna integritetspolicy i enlighet med gällande lag.

Cookie Policy

Vi kan använda teknik för att spåra uppförandemönster för registrerade och icke-registrerade besökare på vår webbplats. Det kan innefatta att vi använder en "cookie" / "kaka" som är en liten fil som sparas i din webbläsare. Informationen som samlas in på detta sätt kan användas för att identifiera dig.  Du kan ändra i din webbläsare för att förhindra att detta händer - vägledning som anges nedan. Vi sammanställer också dessa data för att utföra statistiska analyser av besökarnas egenskaper och beteende på våra webbplatser. Kakor används också som ett ytterligare sätt att se till att privata och säkra köp fungerar på webbplatsen.

Vi kan använda tredjepartsannonsföretag att serva annonser på våra vägnar. Dessa företag kan använda cookies och åtgärdstaggar (även kända som single pixel gifs eller web beacons) för att mäta annonseringseffektivitet. All information som dessa tredje parter samlar in via cookies och åtgärdstaggar är helt anonymt. Din webbläsare kan ändras för att inte acceptera cookies - vägledning som anges i stycket nedan.

Du har möjlighet att acceptera eller avvisa cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare (t.ex. genom att använda Internet Explorer väljer du "Internet-alternativ" från menyn "Verktyg", klicka sedan på "Security", följt av "Custom Level" och välj " inaktivera cookies "). Du kan dock inte använda alla interaktiva funktioner på våra webbplatser om cookies är inaktiverade. För mer information om cookies, inklusive hur du ställer in din webbläsare för att avvisa cookies, gå till www.allaboutcookies.org.